Nyheter

NY WEBBPLATS!

6:59 -16 april, 2017

I takt med att vi vuxit och inte längre är en liten enmansfirma så var det ett naturligt steg att uppdatera vår webbplats.

 • bloggers_post.png

  8190 Design har levererat den nya sajten och kommer även att hjälpa oss hålla sidan uppdaterad med reportage från våra byggen.

  – Tomas Hedström, VD – TH:s Måleri AB

   

  --
 • blog_list_one
  Ewelina och Linn stortrivs i Stora Mellösa

  I mars förra året var vi senast på besök hos TH:s och Stora Mellösa Skolan. Då var det Jesper och Jonas som var mitt i etapp ett, alltså hus C och D.

  • blog_list_one
   • blog_list_one
    Möt TH:s nya projektledare!

    Mikael Ring anställdes för snart fyra år sedan var den tredje att anställas på TH:s Måleri sedan starten för 11 år sedan.

    • blog_list_one
     • blog_list_one
      TIMMERHUS MÅLAS OM I EKEBY

      Nermin och Peter är på ett, för TH:s Måleri, ovanligt jobb i Ekeby. Där ett gammalt timmerhus ska få ett rejält ansiktslyft.

      • blog_list_one
       EWELINA OM ATT VARA ENSAM TJEJ

       Ewelina Björk började praktisera på TH:s 2016 och måndagen efter hon tog studenten så hade hon fast anställning på målerifirman.

       • blog_list_one
        OMMÅLNING AV GLOMMAGÅRDEN

        TH:s Måleri har fått ytterligare ett sommaruppdrag på en förskola. Denna gång är det Peter Törnblom som är på plats i Adolfsberg där Glommagården väntar på en makeover.

        • blog_list_one
         UPPFÖLJNING: THs LACKERING

         Lina Hedström har nu i över ett år skött allt arbete på TH:s Lackering i Norra Bro. Vi gör ett återbesök hos Lina för att bli uppdaterade om hur företaget har utvecklats sedan visiten i fjol.

         • blog_list_one
          FÖNSTERMÅLNING AV VARBERGAS FÖRSKOLOR

          TH:s Måleri är på plats i Varberga, Örebro och målar om fönster på områdets förskolor. Ett projekt som Crille Andersson och feriearbetaren Vendela Halttunen kommer utföra under hela sommaren.

          • blog_list_one
           ARBETET I STRÄNGNÄS GÅR BRA

           TH:s Måleri är främst verksamma inom Örebroregionen, men när totalentreprenören OBK i oktober 2017 antog sig ett jobb i Strängnäs fick TH:s frågan om att utföra måleriarbeten i samband med den omfattande renovering av ett gammalt vårdhem.

           • blog_list_one
            VI SÖKER MÅLARE

            I takt med att vi växer har vi nu ett behov av att bli fler i vårt team. Vi söker dig som är driven, kan arbeta i grupp och brinner för måleriyrket.

            • blog_list_one
             RENOVERING AV TAKVÅNING

             TH:s Måleri är kända för att alltid utföra ett bra jobb och inte lämna något åt slumpen. Detta är en av anledningarna till att man ofta får utföra jobb åt privatpersoner.

             • blog_list_one
              • blog_list_one
               STORA MELLÖSA SKOLA

               De första delarna av Stora Mellösa skola uppfördes på tidigt 1900-tal. Nu genomgår skolan en omfattande renovering och tillbyggnation. Futurum Fastigheter har anlitat OBK Sverige som totalentreprenör och som många gånger förr, är det TH:s Måleri som får ansvara för måleriarbetet när OBK skall bygga.

               • blog_list_one
                FÖNSTERRENOVERING PÅ TH:S MÅLERI

                Ett hus ifrån sent 1890-tal har många fina detaljer, ett av dem är fönstren. TH:s Måleri jobbar för det mesta med målning och tapetsering av både nya och gamla ytskikt. Men något som måleriföretaget tidigare jobbade mycket med är fönsterrenoveringar.

                • blog_list_one
                 NYTT PROJEKT I STRÄNGNÄS

                 I två veckor har renoveringsarbetet pågått i Strängnäs, för TH:s måleri. Men det omfattande projektet påbörjades redan i oktober 2017. Då var det totalentreprenören OBK som tillsammans med rivningsarbetare påbörjade arbetet i from av rivning av väggar samt håltagning för hisschakt med mera.

                 • blog_list_one
                  2017 – TH:S BÄSTA ÅR HITTILLS!

                  För tio år sedan startade Tomas Hedström TH:s Måleri AB, efter att länge gått och funderat på att starta eget. De första två åren var han själv på företaget, innan han kände att åttio-timmarsveckorna ute på byggen fick vara nog.

                  • blog_list_one
                   TH:S MÅLERI FÅR TOPPBETYG EFTER GUMAELIUSSKOLAN

                   I augusti förra året påbörjades renoveringsarbetet av Gumaeliusskolan på väster i Örebro. TH:s Måleri har under projektets tid haft minst fem stycken målare på plats. Projektet, som är TH:s största projekt någonsin, står nu klart.

                   • blog_list_one
                    STORA MELLÖSA SKOLA

                    I början av 2018 ska TH:s Måleri påbörja nästa stora projekt, när Stora Mellösa skola ska genomgå en omfattande renovering. Uppdraget utförs på beställning av OBK Sverige och innehåller måleriarbeten på både rot- och nybyggnation.

                    • blog_list_one
                     YTSKIKTSRENOVERING

                     En stor del av verksamheten hos TH:s Måleri är ytskiktsrenoveringar. Detta innebär kortfattat att man river, bredspacklar, målar och tapetserar ytskikt så som väggar, tak och socklar. Idag besöker vi Mikael Tornvaldsson och hans kollegor i en villa, som genomgår just en ytskiktsrenovering.

                     • blog_list_one
                      MÅLERIARBETE PÅ GUMAELIUSSKOLAN SNART KLART

                      Gumaeliusskolan i Örebro genomgår en total-renovering. Det var i juli 2016 som byggnationerna påbörjades, och TH:s Måleri har funnits på plats sedan september förra året. Nu är det bara sex veckor kvar till slutbesiktning av det omfattande renoveringsprojektet.

                      • blog_list_one
                       NYANSTÄLLD HÅLLER STÄLLNINGARNA I VIVALLA

                       Örebro Bostäder eller ÖBO, som de kallas, är Örebros största fastighetsägare. Företaget har kommunalt ägande och måste således handla upp sina jobb via offentliga upphandlingar. TH:s Måleri är ett av måleriföretagen som skall anlitas vid bland annat lägenhetsrenoveringar. Idag är vi i Vivalla och träffar Stefan Hven, TH:s senaste nyförvärv.

                       • blog_list_one
                        HÖGKLASSIGT MÅLERIARBETE!

                        Som så många gånger förr anlitas TH:s Måleri när OBK ska bygga. Den här gången handlar det om Verkmästaren i Kumla. Verkmästaren är projektnamnet för Kumla Bostäders nya kontorslokaler som uppförts av totalentreprenören OBK Sverige AB.

                        • blog_list_one
                         EXKLUSIVA ARBETEN PÅ MAKERIET

                         Makeriet har det senaste året genomgått diverse förändringar, både organisationsmässigt men också estetiskt – där man bland annat byggt om konferensdelen på övervåning till en av Örebros mest exklusiva fest- och konferensvåning. TH:s Måleri har anlitats för att tapetsera och måla dessa lokaler.

                         • blog_list_one
                          ÖREBRO SALUHALL

                          Örebro Saluhall genomgår under sommaren en omfattande renovering och upprustning. TH:s Måleri har anlitats av totalentreprenören OBK Sverige.

                          • blog_list_one
                           FELFRI TAPETSERING

                           Sist vi besökte Nermin i villan var han i full gång med tapetsering av bottenplanen. Idag har han flyttat upp en våning. Där han just nu slutför de sista måleriarbetena, innan det är dags att gå på semester.

                           • blog_list_one
                            EWELINAS PRAKTIK GAV ANSTÄLLNING

                            Ewelina Björk praktiserade på TH:s Måleri under tredje året på gymnasiet. Hon tog studenten för ett par veckor sedan, och har sedan dess gått ifrån praktikant till fast anställd på TH:s. Vi befinner oss på Gumaeliusskolan, där Ewelina just nu maskeringstejpar väggar inför målning.

                            • blog_list_one
                             VI SÖKER SOMMARJOBBARE!

                             Vill du jobba på ett av stans bästa måleriföretag i sommar, med chans till förlängning?

                             • blog_list_one
                              DOTTERBOLAG – I DUBBEL BEMÄRKELSE

                              Lina Hedström har sedan årsskiftet drivit TH:s Lackering, som är ett dotterbolag till TH:s Måleri, i dubbel bemärkelse. Lina är nämligen dotter till Tomas, grundare och ägare av moderbolaget TH:s Måleri. Vi träffar Lina i TH:s nya gemensamma lokaler på Sotarvägen i Norra Bro.

                              • blog_list_one
                               MICKE PÅ LÄGENHETSRENOVERING

                               Det råder en byggboom i Örebro, och TH:s Måleri är inblandade på många renoveringsarbeten. Idag är vi på Olaigatan gatan, där Micke och Patrik är i full gång med spackling av lägenheter åt beställaren, LG Söderberg Fastigheter AB, som är en av Örebros största fastighetsägare.

                              VISA FLER More_Dropdown.png